• HW Online HW+ CMS, Weboldal készítés
  • +36 70 325 6986

Mobilbarát weboldal készítés


Mobilbarát weboldal készítés

Mára a magyar lakosság 65 százaléka rendelkezik okostelefonnal. Piackutatások alapján kiderült az is hogy globálisan átlagosan az emberek 76%-a mobil eszközről netezik. Magyarországon 67%-os volt ez az arány. 2013-ban Magyarországon a lakosság mindössze 34%-a rendelkezett internet is elérő okostelefonnal, ez 2017-re már 65%-ra nőtt. A kutatásokból az is kiderül, hogyha internetes keresésre kerül a sor gyakrebban fordulnak mobiljaikhoz mint asztali számítógépükhöz!

 

Ezek az adatok is azt mutatják, hogy mennyire sokat számít a reszponzivitás. Egy weboldal mobil megjelenés nélkül már a keresések legnagyobb százalékáról lecsúszik. Ugyanis a Google hátrébb sorolja azokat a weboldalakat amelyek nem rendelkeznek mobilos megjelenéssel. A felhasználók, pedig bezárják azokat az oldalakat amelyek nem mobilbarátok!
A HW Plus CMS nem csak a látogatóknak nyújt reszponzív megjelenést, hanem az adminisztrációs felület is reszponzív, azaz akár a mobil telefonjáról is szerkesztheti weboldalát!

Ha Ön nem a HW+ CMS rendszert használja, akkor is van megoldás a mobilbarát weboldal elkészítésére.  Kérje ingyenes felmérésünket, és tájékoztatjuk Önt lehetőségeiről!

 

 

Tesztelje le Ön is weboldalát Google mobilbarát teszt.